Frizuratippek a hőségben - Minden hosszra

péntek, június 05, 2015 Ági - Niceties in my life blog 2 Comments

Az utóbbi napokban szinte betört a nyár, hiszen a múlt heti időjárás után a mostani elég nagy váltás volt. A melegebb napokon az öltözködés után a legnagyobb problémát a hajam okozza ugyanis jó "kis" tömeggel vagyok megáldva, így hiába szabadultam meg áprilisban több, mint 20 cm hajtól, így is nagyon meleg, s ezért új frizuratippek után néztem, s ezeket most Ti is láthatjátok.


Azt hiszem, ilyenkor legjobban azok járnak, akiknek igazán rövid hajuk van, mert nem kell sehova sem tűzni, kötni a tincseket, csak egy kis formát adni, s máris indulásra kész a hajunk.

Egy vállig érő hajnál már azonban lehetnek problémák, ahogy ezt a saját hajamon tapasztalom is. Itt már tudja melegíteni a tarkónkat, viszont nem biztos, hogy könnyedén összefogható, hiszen nem ér minden tincs rendesen össze, így könnyedén szétcsúszik. Azért nem reménytelen a helyzet, ha más nem, néhány göndör tincset varázsolva a nyakunk egy részét felszabadíthatjuk.

A hosszú haj is kemény dió, hiszen egy egyszerű copf könnyen unalmas lehet, de szerencsére rengeteg szuper ötletet lehet találni. :)Persze vannak, akik hatalmas önuralommal rendelkeznek, s ilyenkor is kitartanak a leengedett hosszú haj mellett, ami valljuk be, nagyon szép tud lenni.

Ti hogy viselitek ilyenkor a hajatokat? Szoktátok a fentiek közül valamelyik frizurát készíteni?

Ági


Képek forrása: pinterest.com

2 megjegyzés:

  1. Nagyon szépek ezek a fonott kontyok. Sajna egész nap a hajamat igazgatom, ha van benne valami csat vagy gumi, mert állandóan kicsúszik, pár órát bír ki egy frizura nálam. Legtöbbször ki van bontva, ha valami olyat csinálok, amiben nagyon zavar a hajam, akkor befonom franciába, az a legtartósabb. Persze hiába ér derékig a hajam, elöl csak állig ér, hamar kicsúsznak a szálak.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is csak akkor fogom fel valahogy, amikor már nagyon nem bírom, jobban szeretem kiengedve. Nekem is hajlamos szétcsúszni, ráadásul ha egész nap fel van tűzve, estére el is nyomja a fejbőröm, ami sajnos tud fájni. :(

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...