TESZT | The Body Shop E-vitaminos arckrém sorbet

péntek, augusztus 07, 2015 Ági - Niceties in my life blog 0 Comments

Ez a nyár eddig elég szeszélyes, vannak kifejezetten esős időszakok, de nem maradnak el a perzselően forró napok sem. Igazság szerint a nagy melegben igyekszem olyan termékeket használni, amik amellett, hogy ápolják a megviselt bőrömet, még fel is frissítenek, így a reggeleket mostanában a TBS E-vitaminos hűsítő sorbet segítségével indítom. 


Még mielőtt keresgélni kezdtem volna, a The Body Shop jóvoltától alkalmam nyílt kipróbálni az E-vitaminos sorbet, ami az E-vitaminos termékcsaládba tartozik. Az idei anyák napja előtt limitált csomagolást kapott néhány termék, köztük ez is, ezért most a boltokban már nem ilyen címkével találhatóak meg. Az ára 4190 Ft, s ezért 50 ml terméket kapunk.
A csomagolás nagyon hűsítő érzetet kelt, ugyanis az 50 ml krém egy tejüvegben kapott helyet, rajta a feliratok pedig ezüst színnel szerepelnek. A kupak műanyag, s sajnos egy picit hajlamos a termék betapadni a kupak és az üveg közé, pedig igyekszem vigyázni rá, hogy ne kerüljön oda, de egy elalvós reggelen ez nem mindig megoldható. 
Az állaga nagyon érdekes, nekem mindig a "grízes" szó jut róla eszembe, pedig amint elkezdem eldolgozni, teljesen a bőrbe simul, semmi szemcsés érzete sincs. Ha egy TBS üzelt közelében jártok mindenképpen próbáljátok ki, tényleg nagyon különös. Nagyon könnyű krémről van szó, tényleg illik rá a sorbet megnevezés.
Nekem nyáron nem igazán vannak kifejezetten száraz, vízhiányos részek az arcomon, így inkább csak szinten tartásra van szükségem, valamint egy-egy hosszabb, napon töltött nap után egy kis nyugtatásra. Erre nekem tökéletesen bevált, s szerencsére a T-vonalamon sem okoz zsírosodást, s pattanásokat sem. Néhány mozdulattal eloszlatható a bőrön, s fél percen belül már nyoma sincs. Tudom, hogy sokan érzékenyek az illatokra, így mindenképpen meg kell említenem, hogy beleszagolva elég intenzív, virágos illata van (amit én imádok, kicsit a moringás termékekre emlékeztet, csak lágyabb kivitelben), de felvitel után már nem érzem. Az illatról illatanyag gondoskodik, valamint viszonylag az összetevőlista elején denaturált alkohol (gondolom a hűsítő hatás miatt) is található. Mivel ezekre sokan odafigyelnek (s talán nekem is kellene) úgy éreztem, hogy ezt meg kell említem annak ellenére, hogy nem vagyok egy nagy INCI-mágus.
Igazság szerint én nagyon megszerettem, nagyon jól esik a bőrömnek reggelente ez a hűsítő érzés. Én egy kicsit turbózom is, így a hűtőszekrényben tartom. Kombinált vagy zsíros bőrre érdemes lehet kipróbálni (száraz bőrre nem tudom, hogy elége lenne-e), ha nincs szükség komolyabb hirdatálásra, és nem zavar az összetevők között a denaturált alkohol és az illatanyag. Én továbbra is bőszen fogom használni, s tervezek beszerezni egyet a testápoló sorbetek közül is.

Próbáltatok már valamit az E-vitaminos termékek vagy a sorbetek közül? Mivel hűsítitek a bőrötöket a forró napokon?

Ági

0 megjegyzés:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...