Ajánló-Sweetland shop

péntek, április 18, 2014 Ági - Niceties in my life blog 1 Comments

Sziasztok!

Mára még egy kis ajánlóval is készültem nektek. Ha jól emlékszem Raminál olvastam először a Sweetland shopról és felszisszentem, hogy miért van ilyen messze.  Sajnos még csak Kecskeméten van jelen az üzlet, ahol két olyan márka kapható, amelyek egy kiadós otthoni wellness estéhez tökéletes termékeket biztosítanak. A két márka amit forgalmaz az üzlet a Bomb Cosmetics valamint a Yankee Candle.
A Bomb Cosmetics természetes kozmetikumokat gyártó angol cég, amely hazánkban sajnos még elég kevés helyen elérhető, bár van webshopjuk, de szerintem sokan vannak hozzám hasonlóan azon az állásponton, hogy jobban szeretnek üzletben vásárolni, hiszen ott meg lehet nézni, szagolni a termékeket. Kínálatukban egyre több termék megtalálható, így tisztálkodási, testápolási termékeket is találunk. A termékek fő összetevői a shea- és kakóvaj, valamint természetes illóolajok. Azon kívül, hogy a bőrünk nagyon szereti, a lelkünket is kényeztethetjük velük, hiszen minden terméküknek nagyon finom illata van, és mivel a termékkínálat is elég széles így mindenki talál kedvére valót.

És ha már az illatoknál tartunk, az üzlet Yankee Candle termékeket is forgalmaz, így az egész lakást illatfelhőbe tudjuk burkolni. A Yankee Candle egy több évtizedes múltra visszatekintő amerikai márka. Jellemző a termékeikre, hogy nagyon jó minőségűek, hosszú égésidejűek(azonos mennyiségű más márkához viszonyítva), valamint már kis mennyiség felhasználásával is kellemes illat vesz minket körül. Nagyon sok illat található meg a termékkínálatban, ráadásul különböző kiszerelésben és formában használhatjuk a termékeket(gyertyák, tartok, autóillatosítók).

Jó néhány termék az én kívánságlistámon is szerepel, ezek közül megmutatok párat:
Cseresznyés fürdősüti
Honululu varázsló arcmaszk
Lime csavart szappan
Eperkrém kézmosó
Black Cherry dekorgyertya
Mum- Fresh cut roses poharas gyertya
Garden hideaway tart


A napokban kicsit elidőztem a Sweetland shop facebook oldalán, és azt tapasztaltam, hogy nagyon aktívak, segítőkészek, szóval nagyon jó kis csapatot sikerült összehozniuk. Aki a közelükben lakik, nyugodtan nézzen be hozzájuk, kiváló termékeket és segítőkész eladókat fog találni. Aki pedig hozzám hasonlóan messze lakik tőlük, szorítson velem együtt, hogy terjeszkedjenek, hogy minél többen könnyen hozzá tudjunk férni a termékekhez.

Van tapasztalatotok valamelyik márkával? Ti hogy tudtok hozzájutni  a termékekhez? 
Ági


1 megjegyzés:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...