TESZT | Max Factor Masterpiece Glamour Extersions 3-in-1 szempillaspirál

péntek, június 12, 2015 Ági - Niceties in my life blog 2 Comments


Még áprilisban került a boltok polcaira a Max Factor Masterpiece Glamour Extersions 3-in-1 szempillaspirál, s úgy alakult, hogy lehetőségem adódott kipróbálni, amit ezúton is nagyon szépen köszönök.  Nagy elvárásokkal vágtam bele a tesztelésbe, de az igazat megvallva, az első alkalommal nem igazán azt kaptam, amire számítottam. Persze nem adtam fel a tesztelést, így két hónap tapasztalatait olvashatjátok ebben a bejegyzésben.


"Mr. Max Factor volt az, aki több, mint 50 évvel ezelőtt megalkotta az első szempillaspirált a nagyközönség számára. Azóta, ez az örökség tovább folytatódott a többszörös díjnyertes Max Factor Masterpiece termékcsalád által. A kutatások kimutatták, hogy a nők minden termékelőnyt egyesítő terméket keresnek, amikor a szempillafestésről van szó. Annak érdekében, hogy ezek a nők megalkothassák a számukra ideális tekintetet, egy olyan termékre van szükség, mely egyesíti a három legfontosabb termékelőnyt – dúsít, hosszabbít és intenzív feketére fest egyszerre. Ez pedig nem más, mint a Masterpiece Glamour Extensions 3-in-1 szempillaspirál, mely egy termékben egyesíti ezt a legfontosabb három hatást."

A csomagolás elég dundi, ami magyarázható azzal, hogy viszonylag sok, 12 ml festék található benne. A feliratok arany színnel kerültek rá, ami eleinte nagyon jól néz ki, főleg, ha csak asztalon tartjuk, de 1-2 neszesszerben töltött nap elég ahhoz, hogy elég csúnyán megkopjon.
A keféje egészen különleges, legalábbis én egyáltalán nem ilyenekhez voltam szokva, így el is gondolkoztam rajta, hogy hogyan fogom tudni ezt használni. Mint ahogy a  képen is láthatjátok, egészen kicsi, szilikon keféje van, aminek nincs teljesen körben tüskéje, csak két, szemben lévő oldalon, valamint a vége felé hosszabbak a tüskék. Ez a kialakítás meglepően könnyűvé teszi a használatot, szinte sosem kenem vele össze a szemhéjam, ami nálam, még így sok-sok év spirálozás után is gyakran jelent problémát(lehet, sokat segítene, ha sminkelés közben csak oda figyelnék és nem minden másra). 
A festék eleinte nagyon folyékony volt, azonban hajlamos volt pici csomókban összeállni a pilláimon, így ez volt az oka, hogy csalódtam benne, mert nagyon nem szeretek reggelente azzal bíbelődni, hogy addig ügyeskedjek a kefével, míg ezeket el tudom tüntetni. Tovább használtam azonban, s a felbontás után kb. 3-4 héttel sűrűsödött annyit, hogy kellemesebb lett használni, s nem is volt hajlamos csomósodni.  És hogy tartja-e a 3 az 1-ben ígéretét? Részben. Mint a képeken is láthatjátok, valóban szépen hosszabbítja és mély színt ad a pilláknak. Viszonylag szépen szét is választja őket, bár ha nem jó szögből festem a pilláimat, hajlamos picit összetapadni. Amit én hiányolok, az a dúsítás, ami nálam nem igazán jelentkezik, ennek ellenére nagyon megszerettem, mióta az állaga picit sűrűbb lett.
A képeken baloldalon spirál nélkül, míg a jobb oldalon egy réteg spirállal láthatóak a szempilláim.
Számomra a legjobb tulajdonsága a tartóssága. Első alkalommal pont olyan napon használtam, amikor edzésre mentem, s közben hajlamos vagyok megdörzsölni a szemem, s ez az izzadással kombinálva nem túl jó választás. Azonban amikor tükörbe néztem, meglepve láttam, hogy a pilláim még este 7-kor, egy hosszú nap és egy fárasztó edzés után is olyanok, mint reggel. Nyári napokra is tökéletes választás.

Összességében a kezdeti nehézség elmúlása után nagyon megkedveltem, egyedül két dolgon lehetne javítani. Az egyik a csomagolás, a másik pedig az ára, ugyanis drogériás viszonylatban a drágábbak közé tartozik a 4299 Ft-os árával, amin lehet segíteni egy jó kis akcióval, vagy valamilyen kuponnal. 

Szeretitek a Max Factor szempillaspirálokat? Jelenleg melyik a kedvenc terméketek a pillák kiemelésére?

Ági

2 megjegyzés:

  1. Nincs még Max Factor szempillaspirálom, ami egyébként fura, mert rengeteg félét próbáltam már, de ez eddig kimaradt :) Jelenlegi kedvencem, amit nap mint nap használok, az az Essence Lash Princess :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaj, azt is nagyon szeretem. :) Egy már teljesen el is fogyott, ami nagy szó nálam, mert általában inkább biztonsági okokból válok meg tőlük egy idő után, s mivel egyszerre több is fel van bontva, így ritka, ha ennyi idő alatt elfogy egy teljes tubus.

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...