Újdonságok eBayről - Egyszer fent, egyszer lent...

szerda, június 24, 2015 Ági - Niceties in my life blog 10 Comments

Néhány hónap kihagyás után ismét leadtam néhány rendelést, s az elmúlt hetekben minden meg is érkezett, szépen sorban. A kívánságlistám persze azóta is csak hízik, de legalább néhány dolgot ki tudtam húzni, amikre tényleg szükségem volt. Sajnos most nem vagyok elégedett minden termékkel, de azért ez benne volt a pakliban.


Minden terméknél a képre kattintva átirányít oda, ahonnan én rendeltem.

Néhány hónapja néztem már ki ezt az órát, azonban akkor még eBay-en nem volt kapható. Amikor először megláttam, hogy már lehet innen is rendelni, nem haboztam, már klikkeltem is, mert sajnos a korábban rendelt órám elkezdett kopni(bár szerencsére nem vészes). A valóságban is nagyon szép, imádom hordani, de 1-2 hétig nem járt pontosan, egy nap alatt kb. fél óra különbséget is össze tudott hozni, így sokszor inkább fel sem tettem, mert nagyon idegesítő, ha még a telefonomon is meg kell néznem, hogy biztos, hogy annyi-e az idő. Szerencsére azóta helyreállt, normálisan jár, nem kezd el késni.

A korábban használt "takarítós" ecseteimet sikeresen leamortizáltam, így ideje olt újakat beszeretni. Arra, amire rendeltem, nagyon jól beváltak (főleg a ferde ecset),mert kellően merevek a szálai, de nem túl merevek, így szépen követik a köröm ívét. Az illesztésnél látszódik, hogy megfolyt a ragasztó, nem túl szép látvány, de nem zavar használat közben.

A lemosható arcmaszkok eltávolításához évek óta az Avon sminklemosó szivacsát használtam, de elhasználtam az utolsó darabot is, viszont most nem találtam a katalógusban. A képen látható szivacs külsőre a Konjac szivacsokhoz hasonlít, de erre kell arctisztítót tenni. Nem igazán szeretem, mert bár jól el lehet vele távolítani a maszkot, viszont annyira kemény és nehezen nedvesedik át, így mindig előre be kell áztatni, hogy mire használom, ne karcolja az arcom.

Az utóbbi időkben finoman szólva is túl gyorsan elrontok egy-egy fülhallgatót, de mivel nem a legolcsóbbak, gondoltam, kipróbálok egy eBay-verziót is. Nem kellett volna. Van itthon egy eredeti Samsung fülhallgató is, mellé rakva még szembetűnőbb a különbség, bár önmagában nézve is nagyon gagyi. De nem csak az anyaghasználat és a kialakítás nagyon rossz, de a hangzás is. Persze nem vártam tökéletes minőséget, ha videókhoz vagy Duolingo-hoz tudnám használni, már elégedett lennék, de sajnos még ezekhez is zavaró.

Ezek a rendelésim elég vegyesek lettek, többire inkább a csalódás jellemző, de annyira nem vagyok szomorú miatta, hiszen ez a kockázat benne van, ráadásul sok-sok szuper dolgot sikerült már kifognom korábban. :)

Ti mit rendeltetek mostanában? Van most valami a kívánságlistátokon?

Ági

10 megjegyzés:

 1. Szép az az óra, a többiért viszont kár :(

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Engem az óra is bánt, hogy nem működik jó, ráadásul azóta elkapott az eső is amikor rajtam, volt, azóta még rosszabb. :(

   Törlés
 2. Sajnos mindig benne van a pakliban, én is sokszor pórul jártam már, de még mindig ebay függő vagyok :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Persze, nem is annyira vagyok mérges miatta, mert ha visszagondolok mennyi szuper dolgot rendeltem már innen. Még így is bőven jól jártam. :)

   Törlés
 3. Nagyon tetszik az óra. Instagramos webshopban már szembejött, de tartottam tőle, hogy azok jobb minőségű darabokat árulnak, és az ebay-ről rendelt nem lesz olyan szép. Most meggyőztél az ellenkezőjéről, be tudnád linkelni?:)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ha a képre kattintasz, megnyitja az oldalt ahonnan rendeltem. De az enyém nagyon pontatlan, így nem feltétlenül javaslom. Egyébként szerintem akik instán/fb-on árulják, ugyanúgy eBay-ről szerzik be...

   Törlés
 4. Igeeen... megint rákaptam, ami nagy hiba volt. :D Ékszereket rendeltem, arany tetkókat, vizespalackot, telefontokokat és egy rövidnacit. Az ékszerektől és a rövidnacitól félek kicsit, remélem a többivel nem lesz gond.
  Nekem is szép kis lista gyűlt össze közben. De a ruhákkal és az órákkal még elég bátortalan vagyok.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. :D A ruhákkal én még nem próbálkoztam, nagyon tartok tőle. A minősége is nagyon kérdéses, ráadásul ha a méretet el is találom, még közel sem biztos, hogy jól is áll, így én egyelőre még ezzel nem próbálkozom.

   Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...