Inspiráció #88

hétfő, szeptember 28, 2015 Ági - Niceties in my life blog 10 Comments

Milyen jók is a hűvös, esős, bekuckózós hétvégék. :) Amikor csak körbetekerem magam egy meleg, puha pléddel, kezemben egy bögre teával és csak a gondolataimra kell figyelni. Mikor jönnek sorban az ötletek, s csak addig bújok ki a pléd alól, míg elszaladok egy tollért és noteszért. Nekem kellenek az ilyen pillanatok, még akkor is, ha ennyi idő alatt ki is lehetne húzni egy-két tétel az aznapi tennivaló listáról. Ilyenkor egy picit feltöltődök, s máris jobban haladnak a "nemszeretem" feladatok is. Ti mivel töltődtök fel?

1. Heti outfit

2. Heti haj

3. Heti smink

4. Heti köröm

5. Heti barkács

6. Heti finomság

7. Heti cuki

8. Heti kint

9. Heti bent

10. Heti +1Találtatok kedvencet? 

10 megjegyzés:

 1. Az utolsó kép abszolút kedvenc, és a lakásbelsőt is elfogadnám :) Nem nagyon van időm feltöltődni, de ha egyedül vagyok, az sokat segít, akár a takarítás és rendrakás is, segít megnyugodni. Ha épp nincs takarítós kedvem, akkor lakkozok tévé mellett vagy iszok egy pohár bort este, mindent szigorúan egyedül, igazából mindegy is, mi megy a tévében, az csak egy alibi, hogy ne zavarjanak, kell a magány.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nálam is sokszor csak "alapzajnak" van bekapcsolva a tévé, nagyon tud zavarni, ha teljes csend van. Nagyon fontosan szerintem is az ilyen magunkban töltött idők, kellenek ahhoz, hogy bírjuk a mindennapi hajtást.

   Törlés
 2. Szuperek a képek, kedvencem most talán a haj :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Örülök, hogy találtál kedvencet. :) Ahogy látom, neked is nagyon bejön mostanában ez a forma. :)

   Törlés
 3. Édesapám építész volt. Imádta a többszintes házakat. Mindig azt mondta, hogy a jó lépcső a mennyországba vezet. Én absztrakt képeket festek. Számomra a tárgyak és a formák adják az inspirációt. Olyan tárgyak, mint ez a lépcső: http://alepcsok.hu/termek/pixima-cube-csigalepcso/

  Heni

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Annyira aranyos, amit írtál. :) Tényleg szívmelengető volt olvasni. :) Örülök, hogy sikerült találnod olyan dolgot, ami inspirál a mindennapokban. :)

   Törlés
 4. Jelentem a heti smink és a heti plusz egy mindent vitt! :) Egyetértek: kell a feltöltődés, és igyekezni kell, hogy hétköznap is sikerüljön egy kicsit pihenni még ha csak néhány percet is naponta, de muszáj. Kell valami, amitől kicsit kikapcsol az ember agya :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nagyon kell, szerintem nem lehet sokáig bírni, ha teljesen csak a kötelező feladatok töltik ki az időnket.

   Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...