Max Factor Smoky Eye Drama Kit 2in1 - Nyerj Te is egyet ;)

szerda, november 11, 2015 Ági - Niceties in my life blog 8 Comments


A Glamour-napok előtt több blogon is találkozhattatok a Max Factor egyik legújabb termékével, ami nem más, mint a Smoky Eye Drama Kit 2in1. Összesen négy különböző árnyalatban kaphatóak, s mindegyik négy színt tartalmaz. Ami közös bennük, hogy mindegyikben van egy világos, kiemelő szín, két egymással harmonizáló árnyalat, valamint egy matt barna, ami elvileg a szemöldök kiemelésére hivatott. Amikor lehetőségem nyílt kipróbálni az egyiket, nem túl hosszú gondolkodás után az Opulent Nudes elnevezésűre esett a választásom, hiszen a mindennapokban a természetes színeket helyezem előtérbe.

Ebben a színösszeállításban egy csillámoktól mentes világos szín van, ami nem erősen pigmentált, így kiválóan alkalmazható az éles vonalak elsatírozására, de a belső szemzugban vagy a szemöldökcsonton is használható, s így finoman, nem túl feltűnően teszi üdévé a tekintet. A színmintán többszöri áthúzással láthatjátok, alap nélkül, s ahogy látható is, egy picit porol. A középső rész felső színe a kedvencem, egyszerűen csodásan mutat önmagában, de egy csinos tusvonallal is. A színmintán (1 húzással, alap nélkül) is láthatjátok, hogy milyen csodás fénye van, de nincsenek benne nagy csillámok, csak nagyon picikék, viszont a nap végére ezek egy része hajlamos az arcon landolni. Ez a szín nem is porol, így tökéletes egy reggeli gyors sminkhez is. Az alatta lévő szín is porol egy picit, de jól pigmentált (a színminta 1 húzással, alap nélkül készült), könnyen eldolgozható, satírozható. Végül az utolsó szín,  ami elvileg szemöldökre lenne, de mivel nekem sötét ahhoz, így én inkább a szempillatőben használom egy ferde ecsetet használva. Nagyon finoman emeli ki, s teszi dúsabb hatásúvá  így a szempillákat. Ez is csillámmentes, a színmintán két rétegben láthatjátok, mert egy picit foltos volt egy húzással.Ha egy olyan palettát kerestek, ami jó kihasználható  a mindennapokban, csak a legszükségesebbeket tartalmazza, s így kis helyet foglal, de mégis egy komplett szemsmink elkészíthető vele, akkor érdemes lehet kipróbálni. Az javasolt fogyasztói ára 3499 Ft, amit én egy picit sokallok, viszont  a Joy-napokon is lesz kupon (Müller 25%) a Max Factor termékekre.

Ezúttal úgy alakult, hogy egy szerencsés Olvasóm is kipróbálhatja ezt a palettát (természetesen egy nem használt darabot). Ehhez nincs más dolgod, mint kattints a blog facebook oldalára (ITT), s jelentkezz a játékfelhívásban leírtak szerint. :) Sok szerencsét kívánok! :)

Próbáltátok mát valamelyiket a Smoky Eye Drama Kit 2in1 paletták közül?


8 megjegyzés:

 1. Nagyon szép ez a kis paletta! :) Köszi a játékot! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Sok szerencsét Anna! :) Örülök, hogy Neked is tetszik. :)

   Törlés
 2. Szuperek a színei! :)
  Ha valakinek nem áll a fiókban számos nude palettája, érdemes rá beruházni - így viszont inkább csak játszom Nálad :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A nude színekből sosem elég. :D Sok sikert PAncsi! :)

   Törlés
 3. Már párszor rápillantottam az üzletekben , és nagyon aranyos kis paletta , igazán kihasználható ! :) Köszi a lehetőséget

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Tényleg jól kihasználható, így mindennapi darab lett nálam. :)

   Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...