Avon Gél hatású lakkok

kedd, július 26, 2016 Ági - Niceties in my life blog 1 Comments


Amikor májusban megújultak a gél hatású lakkok az Avon kínálatában, akkor tűnt fel két nagyon visszafogott, de nagyon szép szín, melyeket ma Nektek is megmutatok. Sőt az egyiket már láthattátok is egy manikűrben, a másikkal pedig  néhány nap múlva kerül ki a blogra. 

Az első árnyalat a  Sheer Shimmer, ami egy nagyon világos, már-már szinte fehérnek tűnő, enyhén rózsaszínes, ezüst csillámos lakk, ami nálam a nyár egyik kedvence lett. Annyira kis finom, elegáns színe van, hogy bármelyik nap nyugodt szívvel viselhetem, de nagyon könnyű bármilyen mintával vagy színnel feldobni, bár bevallom, az első két alkalommal nem volt szívem eltakarni semmivel sem. Igen, jól látjátok, többször is előkerült nálam az elmúlt hónapokban, ami azért nem túl gyakori. Mivel elég világos árnyalat, így várható volt, hogy legalább két réteg kelleni fog belőle, de amikor hosszabb volt a körmöm, indokolt volt a 3. réteg is. Az állaga egy picit túlságosan folyékony, így viszonylag nehéz koordinálni, de egy kis gyakorlással megszokható. Manikűrben már találkozhattatok vele ITT.
A másik szín amit választottam, a Dazzle Pink lett, aminek egy picit megtévesztő lehet a neve, hiszen egy abszolút barack színű lakkól van szó. Amiket én imádok. Ezt is nagyon szeretem, de az állaga ennek sem a legszerencsésebb, hiszen ez is elég híg, így nagyon kell figyelni, hogy ne vigyünk fel túl sokat és ne folyjon el. Rövid körmökön ebből is elég lehet szűkösen a két réteg, de hosszabb körmökön itt is kell a 3. A színe nagyon kellemes, igazi nyári szín, s a csillámok még nyáriasabbá teszik. Néhány nap múlva egy manikűrt is láthattok vele.Tartósságban átlagosnak mindanám őket, rajtam kb. 3-4 napot bírnak.
A júliusi katalógus 66. oldalán találjátok, akciósan 899 Ft-os áron. A teljes áruk 1398 Ft, amiért 10 ml körömlakkot kapunk.

Szeretitek az ilyen árnyaltokat? Idén nyáron mit viseltek a legszívesebben?


1 megjegyzés:

  1. Hú, ez most hasznos volt, mert a Dazzle Pinkről nem hittem volna, hogy barackos. Pedig milyen régóta keresek szép, igazán barack színű körömlakkot! Köszi, megy a rendelés :)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...