Ajakápolás Blistex módra

szerda, szeptember 14, 2016 Ági - Niceties in my life blog 0 Comments


Szerencsére nyáron nincs túl nagy problémám az ajkaim kiszáradásával, de azért ilyenkor is igényli az ápolást, szerencsére csak enyhébb formában. Ilyenkor akkor sincs probléma, ha hetente csak 1-2 alkalommal jut eszembe esténként ajakápolóért nyúlni, s nappalra is elegendő egy könnyed, színezett darab. Az utóbbi hetekben a Blistex márka három típusát próbálgattam, s itt az ideje a beszámolónak. :)


Leginkább a Málna és Limonádé ajakápoló érdekelt, s ahogy számítottam is rá, hihetetlenül jó illata van. Valamiért teljesen abban a hitben voltam, hogy ez színezett, pedig sehol nincs erre utalás, így egy picit csalódás volt, hogy teljesen színtelen, viszont nagyon könnyen kenhető, csak úgy siklik az ajkaimon és nagyon enyhe fényt hagy maga után. Ősszel biztosan fel fogom dobni egy bogyós rúzzsal, de önmagában is szeretem használni. SPF 15-tel védi az ajkakat, aminek nagyon örülök, s így nap közben is szívesen veszem elő többször is. Szinten tartásra teljesen jó,  de szerintem később sem lesz vele probléma, hiszen az összetevői között több bőrpuhító is van, például jojoba- és kókuszolaj. (INCI ITT)


A Lip Brilliance már egy színezett darab, de nagyon enyhe színe van. Nekem ez kifejezetten tetszik benne, szeretem az ilyen kis "alig látszik, de mégis szép" darabokat. Közelebbről vizsgálva úgy tűnik, hogy tele van csillámokkal, de az ajkakon ez nem kivehető, csak egy nagyon szép, enyhén vizes fényt hagy maga után. Felvitelkor nem siklik annyira, mint a málnás, talán pont a csillámok miatt. Az illata nagyon finom, s ebben is SPF 15 található. A táskám állandó darabja lett, nagyon gyakran használom, s már meg is látszik rajta, hiszen nem túl tartós darab, de egy ilyen terméktől szerintem ez nem is várható el.  (INCI ITT)


Végül jöjjön az ajaknyugtató krém, amiről az gondoltam, hogy ez lesz az igazi "nagyágyú" közülük. Nem teljesen vagyok erről meggyőzve, hiszen itt is van néhány ígéretes összetevő, mint pl. a shea vaj, viszont sajnos a denaturált alkoholt sem hagyták ki. Erősen mentolos illata van, s felkenve is hűsítő, bizsergető érzést hagy maga után, így én nem ezt venném elő, ha cserepes ajkakkal kellene megküzdenem, s éppen emiatt ezt vettem elő eddig a legkevesebbszer. (INCI ITT)


1. Málna és Limonádé
2. Lip Brillance
3.Ajaknyugtató krém
Elsőre kicsit vegyes érzéseim vannak a márkával kapcsolatban, hiszen az ajaknyugtató krémmel vannak fenntartásaim, viszont a Lip Brilliance-t nagy kedvencem lett, s a málnás is gyakran kerül az ajkaimra. A Blistex termékeket megtaláljátok a Take me shop webshopban, vagy a drogériákban.

Próbáltátok már a Blistext ajakápolóit? Melyik a kedvencetek?


0 megjegyzés:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...