In Love...

péntek, szeptember 16, 2016 Ági - Niceties in my life blog 0 Comments


Mindig is nagyon szerettem az Avon Today Tomorrow Always illatcsaládját, mind küllemre, mind illatra. Bevallom, az "In Love" esetében is elsőre az üveg, másodszor a név, s végül az illatjegyek csábítottak el. Találóbb nevet igazából nem is találhattak volna neki... 


Csodálatos ez az üveg, a parfümös polcom egyik éke lett, s nagyon illik is az illathoz ez a színátmenet. A betűtípus, a virágok és a pillangók pedig felteszik a pontot az i-re. 

ILLATKATEGÓRIA:
  • virágos-friss
ILLATJEGYEI:
  • vízililiom
  • rózsaszín bazsarózsa
  • lágy pézsma
Imádom a virágos illatokat, s leginkább a babarózsa volt, ami felkeltette az érdeklődésemet, de a vízililiomnak is nagyon örültem. A pézsma miatt tartottam tőle egy picit, de tényleg nagyon lágy, egyáltalán nem tolakodó és erőteljes. Nagyon kifinomult illatról van szó, ami nálam egy abszolút hétköznapi parfüm lett, de egy esti randira is bátran fújom magamra, mert tudom, hogy ennél jobb választás nem igazán van a birtokomban. Magamon eleinte leginkább egy nagyon enyhe gyümölcsösséget érzek keveredni az erőteljes bazsarózsával és a finom liliommal. Később eltűnik a gyümölcsös jelleg, s lassan bekapcsolódik nagyon gyengéden a pézsma, így adva egy kis karaktert az illatnak. Tartósságban nálam nem rossz, nagyjából 5-6 órán keresztül érzem magamon.


Óriási kedvencem lett ez a parfüm, bátran ajánlom azoknak, akik szeretik a virágos, különösen a bazsarózsás illatokat. Egyetlen problémám van vele, hogy csak 30 ml van egy üvegben és már kb.  a felét elhasználtam. :) 

Online elérhető ITT.


Próbáltátok ezt az illatot? Szeretitek az Avon TTA parfümöket?

0 megjegyzés:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...