TESZT | Yves Rocher limitált téli termékek

hétfő, január 08, 2018 Ági - Niceties in my life blog 1 Comments


Jó néhány éve, szinte kivétel nélkül minden adventi időszakban beszerzek néhány darabot az Yves Rocher limitált termékei közül, melyek természetesen a tél további részében is velem maradnak, hiszen a hideg esték nem érnek véget az új év kezdetével. Idén (vagyis tavaly, de még nem szoktam meg teljesen :D) a márka hazai képviselete volt olyan kedves és küldött egy nagyon szép csomagot (ITT megnézhetitek), így ma ezekről számolok be Nektek. 

Ezúttal két illatcsalád kapható, melyek a "Meseerdő gyümölcsei" és a "Hófehér vanília" fantázianevet viselik. Mindkét illatból kapható ajakápoló, kézkrém, hab-és tusfürdő, testápoló, kézmosó gél, sőt még illatgyertya is. A csomagolás szerintem nagyon szépre sikerült, igazán télies lett, öröm rájuk nézni is. 


Hófehér vanília nem egy tipikus, túl édes vaníliás illat, van egy kis fűszeres hatása is. Számomra ez üdítő felfedezés volt, mert bár 1-2 alkalommal jól tud esni egy édes vanília illat, elég hamar rá tudok unni, így viszont  jó pár használat után sem túl sok nekem. A tusfürdőnek (200 ml / 990 Ft) krémes állaga, nem túl nagy, de krémes habja van, s szerencsére nem vettem észre, hogy szárítaná a bőrömet, ami ilyenkor nagyon fontos, mert a hideg időtől és a fűtéstől hajlamos nagyon kiszáradni. Sajnos testápoló (200 ml / 1290 Ft) használatban még mindig nem vagyok túl következetes, 2-3-4 naponta szánom csak rá magam, de ez egy egész jó kis darab, mert könnyen kenhető, viszont jól hidratálja a bőröm, s ha ezt a kombinációt használom, néhány órán keresztül az illat is megmarad a bőrömön. Egyedül a csomagolással nem vagyok kibékülve, ugyanis ehhez az állaghoz szerintem nem a legjobb választás, mert nagyon nehéz kinyomni a terméket, így gyakorlatilag az elejétől kezdve fejjel lefelé tárolom, így könnyedén kinyerhető. Végül még egy gyertya érkezett ebből az illatcsaládból, ami nagyon kellemes meglepetés volt, ugyanis valóban átjárja a szobát a kellemes, vaníliás illata. Nem túl erős, legalábbis nálunk a nappalit csak finoman tölti meg, de nagyon kellemes hangulatot teremt.


"Meseerdő gyümölcsei" illat nagyon kellemes, erdei gyümölcsös illat, bár túl különlegesnek nem mondanám. Ebből a vonalból a hab-és tusfürdő (400 ml / 1290 Ft) már géles formulával rendelkezik, kellemesen habzik, s ennél sem vettem észre szárító hatást. A kézápoló krém (75 ml / 990 Ft) elég híg, s sajnos nem rendelkezik nagy hidratáló hatással, legalábbis számomra ez kevés ebben az időszakban, így csak a munkahelyemen használom, ahol úgyis minden kézmosás után bekenem a kezem. Végére maradt a nagy kedvencem, a tápláló ajakbalzsam (4,8 g / 990Ft). Több ajakápolót is próbáltam már a márkától, s nagyrészt elégedett voltam velük, de ez nekem most kiemelkedően tetszik. Nagyon könnyed az állaga, egy nagyon finom, vékony réteggel vonja be az ajkaimat, de megfelelően hidratál, így a táskám állandó lakója lett, s viszem mindenhová magammal. :)

Próbáltatok már valamit az Yves Rocher téli termékei közül? Mennyire váltak be?
A bemutatott termékeket tesztelésre kaptam az Yves Rocher Magyarországtól.

1 megjegyzés:

  1. Sajnos Győrben már karácsony előtt is csak az ajakápolóból volt még. Későn kapcsoltam, így lemaradtam róluk.

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...