TESZT | BPS gél lakkok és lehúzható alaplakk

hétfő, március 19, 2018 Ági - Niceties in my life blog 0 Comments


Már bő egy éve nézegettem a BPS kínálatában a gél lakkokat is, de eddig nem szántam rá magam, hogy kipróbáljak közülük néhányat, mert elég sok idő volt, míg rávettem magam a géllakkozásra (erről tervezek majd egy bejegyzést, hogy milyen út vezetett idáig), de mikor legutóbb megkeresett a kapcsolattartóm, Rita, úgy éreztem, hogy itt az idő, hiszen ekkor már nagyjából kiválasztottam, hogy melyik márka kezdő szettjét fogom megvásárolni. Ez még bőven karácsony előtt volt, így a színek ennek köszönhetőek, azonban a "kedves" posta úgy gondolta, nem értesítenek arról, hogy csomagom érkezett, így pár hétig náluk rostokoltak a termékek.


Az első választottam meglepő volt számomra, hiszen bár régóta nézegetem a színváltós lakkokat, idegennek éreztem őket, végül erre esett a választásom, méghozzá kék(hidegben) és ezüst(melegben) színben, melyek közül az előbbi szintén nem áll hozzám túl közel. Ennek ellenére IMÁDTAM viselni. Jó móka volt, mikor kézmosáskor, mosogatáskor, utcára kilépéskor is nagyon gyorsan változott a körmöm színe. Ráadásul a kollégáknak is elég volt mutatni a körmöm és tudták, hogy fázok. :-D A felvitele annyira nem egyszerű, mert nagyon sűrű, s az ecset elég széles, így eléggé oda kell figyelni, de nem lehetetlen szépen dolgozni vele. Én az 5ml-es kiszerelést választottam, ami szerintem elég lesz pár alkalomra, s többre nem is vágyok belőle, hiszen számomra ez egy elég szezonális szín, viszont biztos vagyok benne, hogy télen elő fog kerülni, s még egy kis hópihés mintával is fel fogom dobni. Kb. 2 hétig viseltem, ahogy általában szoktam a géllakkokat, s semmi problémám nem volt a tartósságával. ITT találjátok a webshopban.A következő két színt szettben lehet rendelni, s a képek alapján azt gondoltam, hogy jól mennek egymáshoz, de igazság szerint, élőben nem győztek meg erről, pedig külön-külön nagyon szépek. Ezeknek már nagyobb, 10ml-es a kiszerelésük, s ezeknél nem vagyok róla meggyőződve, hogy el fogom használni, hiszen a bordó szín nekem nagyon alkalmi, így évi 2-3 alkalomnál többször nem hiszem, hogy gyakrabban elővenném, míg az aranyat nem használnám, mind a 10 körmömön, max. csak úgy, hogy 2-4 körmömre teszem. Az arany szín egyébként közvetlen fény hatására nagyon különleges, narancsos, zöldes csillámok bújnak elő, amik miatt nagyon tetszik nekem, míg a bordó igazán mély, viszont a pirosas csillámok szinte világítanak benne. Állagra sokkal jobban kezelhetőek, mint az előző, színváltós lakk, nem olyan sűrű, de szerencsére nem is túl híg, így nem kell attól felni, hogy megfolyik. Tartósságra sem lehet panaszom, szintén 2 hétig viseltem őket, ráadásul az arany lakkot lehúzható alapra tettem. Egy körmömmel volt csak probléma, de ennek az volt az oka, hogy véletlenül elvékonyítottam kicsit a körömlemezem. Az eltávolítással sem volt probléma, nagyon jól oldható volt. ITT találjátok a webshopban.

Ahogy említettem, az arany géllakk alatt lehúzható lakk volt, ami csak egy sima lakk, de azóta van lehúzható gél alaplakk is a webshopban. Nem sok reményt fűztem hozzá őszintén szólva, csak azért gondoltam, hogy kipróbálom, mert tervezek köveket is használni, s azokat könnyebb lenne így leszedni. Viszont azt kell, hogy mondjam, hogy maximálisan elégedett vagyok, hiszen ahogy az alábbi kepén is láthatjátok, két hetesen sem volt semmi baja (az arany szín alatt van csak lehúzható alaplakk), viszont ahogy alányúltam, nagyon szépen, könnyen, egyben lejött. Bár a gyűrűs ujjamon sosem voltak sérülékenyek a lakkok, ez így is szép teljesítmény szerintem. Felvitel után vártam pár percet, míg teljesen megszáradt, s erre vittem fel a géllakkot a szokott lepésekben.  Ez is 10 ml terméket tartalmaz, ami szintén nagyon sokáig elég lehet, hiszen nagyon vékony rétegben viszem fel, valamint nem minden körmömre (bár most éppen tesztelem így is, s egy hét után még semmi bajuk sincs a körmeimnek). ITT találjátok a webshopban.Összességében nagyon elégedett vagyok a mostani termékekkel, biztos vagyok benne, hogy fogok meg párat kipróbálni a géllakok közül, mert jó pár várakozik a kívánságlistámon. Ha vásárolnátok az oldalról, 10% kedvezményt kaphattok a AXB10 kuponkód használatával.

Használtok géllakkot? Próbáltatok mostanában valamit a BPS-től?
A bejegyzéseben bemutatott termékeket a Born Pretty Store-tól kaptam tesztelésre.

0 megjegyzés:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...